RETETE VIDEO

Reteta de humus cu leurda

Postat de Bucataras

Reteta de humus cu leurda

Iată cum se prepară rețeta de humus cu leurdă: Pentru ca humusul să iasă fin și cremos, ideal ar fi să îl curățați de coaja rămasă după fiert.  Dacă nu doriți,...

Citeste continuarea

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

Postat de Bucataras

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

Iată cum se prepară Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie: Toate legumele se toacă în cubulețe. Într-o cratiță pentru ciorbă, se încinge uleiul de floarea...

Citeste continuarea

Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa

Postat de Bucataras

Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa

Iata cum se prepara Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa: Prăjiți feliile de pâine într-o tigaie sau pe grătar până când devin ușor crocante și...

Citeste continuarea

Reteta de broccoli crocant cu parmezan la cuptor

Postat de Bucataras

Reteta de broccoli crocant cu parmezan la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de broccoli crocant cu parmezan la cuptor Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Spălați și curățați broccoli-ul. Tăiați-l în...

Citeste continuarea

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Postat de Bucataras

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul. Tocați mărunt ceapa...

Citeste continuarea
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

RETETA ZILEI

Mititei facuti in casa

Postat de simona72

Mititei facuti in casa

Se spala carnurile, se curata de eventualele nervuri si fibre, se toaca in bucati si se marunteste bine la robotul de bucatarie. Daca folositi masina de carne o treceti de 2 ori prin masina. Punem carnurile tocate in bolul robotului si adaptam carligul pentru framantat. Pornim robotul si lasam sa framante carnea 10 minute. Aici, mi-am facut o alta "dambla", am oprit putina carne din cea tocata...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Croissante cu unt ca la patiserie reteta rapida

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Croissante cu unt ca la patiserie reteta rapida Incepe prin a dizolva drojdia in lapte cald (nu fierbinte) si adauga si zaharul. Lasa amestecul deoparte pentru 5-10 minute pana...

Citeste continuarea

Placinta cu branzeturi ( 1 mai muncitoresc )

Postat de Constelatialeu

Mai intai am ras branzeturile si le-am amestecat cu cele 4 oua. Am uns un vas rotund de yena ( cca 22 cm diametru). Am luat 2 foi de placinta si le-am uns cu unt topit, am pus o parte din...

Citeste continuarea

Reteta simpla si garantata de chifle pufoase

Postat de privatelaura

Cum se prepara Reteta simpla si garantata de chifle pufoase: Intr-un vas, se cerne faina. Se adauga un praf de sare intr-o margine. In alt castronel, se faramiteaza drojdia, se adauga o...

Citeste continuarea

Salată cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă

Postat de Bucataras

Cum se prepara Salata cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă: Taie ouăle în jumătăți, scoate gălbenușurile într-un castron, adaugă o...

Citeste continuarea

Reteta de muffins cu afine si ciocolata

Postat de gaby_d

Preparare  Reteta de muffins cu afine si ciocolata Mixeaza impreuna untul cu zaharul si putina sare, pentru 5 minute. Adauga ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Nu...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Capsunile - fructele minune cu beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Capsunile sunt fructe delicioase si bogate in nutrienti, apreciate pentru gustul lor dulce si aroma lor proaspata. Aceste fructe sunt originare din familia Rosaceae si fac parte din genul...

Citeste continuarea

Socul, planta medicinala - Proprietati si beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Planta de soc , cunoscuta si sub numele stiintific Sambucus , este o specie de arbusti sau arbori mici din familia Caprifoliaceae. Este recunoscuta pentru florile sale albe parfumate si fructele...

Citeste continuarea

Choux à la crème cu căpșuni - Cum să prepari o rețetă delicioasă și ușoară!

Postat de Bucataras

Choux à la crème , cunoscut și sub numele de profiterol, este un desert clasic francez constând în choux (gogoșele) umplute cu cremă de vanilie sau alte creme...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking