Vitel sote cu vin alb

Postat de Irina in Vita
24 Ian 2010 | 5716 vizualizari
Vitel sote cu vin alb

Ingrediente

  • rasol alb de vitel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • 50 g unt sau ulei de masline, la alegere
  • 5-6 rosii cherry
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin alb

Mod de preparare

Rasolul se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza, se ung feliile bine cu ulei de masline si se lasa cateva ore la rece. Se topeste untul intr-o tigaie(sau ulei pentru cei ce tin diete) si se pun feliile de vitel la incins. Se intorc cu grija pe ambele parti, se adauga rosiile taiate jumatati si usturoiul pisat, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit. Daca vreti sa se patrunda carnea mai bine se poate adauga putina apa sau supa de legume si se lasa mai mult timp la fiert. Se verifica din cand in cand sa nu se evapore zeama. Se stinge cu vin si se mai lasa o vreme pe foc.

Noi am servit friptura doar cu salata, dar a fost excelenta. O masa usoara si gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel sote cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Hamburger umplut

Postat de AlexTeacher

Hamburger umplut

Chiflele facute in casa sunt senzationale. Iata cum sa le prepari. Sfaramiteaza drojdia cu zaharul si dizolv-o in apa calduta si las-o la cald, pana observi ca se formeaza bule deasupra....

Citeste continuarea

Musaca de vinete (Reteta Video)

Postat de Ina75

Musaca de vinete (Reteta Video)

Curatam vinetele de coaja,apoi le taiem in rondele cu grosimea de 1 deget (chiar si mai subtiri), le presaram cu sare si le lasam minim 30 de minute pentru a iesi apa din ele.Tocam marunt...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Comentarii

la 24.01.2010, 17:27
si astazi ai gatit f. bine Irina,miroase bine pana aici la mine!te rog si pe tine si pe Bunica ajutati -ma cu retetele ,sunt pe adresa mea postate ,dar nu apar.
la 24.01.2010, 17:39
Bucatarasul te poate ajuta.Noi nu avem acces sa verificam siteul
la 24.01.2010, 17:42
Nu e acasa Bucatarasul, dar ma uit eu! Le vad in admin, dar nu stiu de ce nu apar editate. Se rezolva!
la 24.01.2010, 17:48
Gata, au aparut! Multumim!
la 24.01.2010, 17:49
Trebuie neaparat sa incerc si eu reteta ta pentru ca arata foarte bine, cred ca are o aroma!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking