Conserve

Salata de sfecla rosie

Postat de ancutsa

    Speli bine bucățile de sfeclă roșie și se pun la fiert într-o cratiță cu apă, astfel încât să le acopere de două degete. Lași la fiert aprox...

Citeste continuarea

Castraveti picanti pentru burgeri

Postat de Ksenya

  Castravetii se spala si se taie felii, daca vreti sa-i dati un aspect mai interesant ca mine, folositi decojitorul special. Se adauga intr-un lighean incapator. Ceapa se taie...

Citeste continuarea

Rosii uscate la soare

Postat de Constelatialeu

Nu este nimic complicat la reteta asta, doar trebuie sa ai rabdare. Am citit eu ca e bine sa faci din rosii din acelea ''prunisoare'' ca sunt mai carnoase si nu au asa multe seminte, doar ca eu am...

Citeste continuarea

Sos pentru pizza

Postat de panacris

Roșiile se spală si se curăță, apoi se taie în sferturi și se trec prin mașina specială pentru suc de roșii sau mai rapid în storcătorul de fructe. Sosul obținut se pune...

Citeste continuarea

Porumb de lapte conservat

Postat de panacris

Știuleții de porumb se curăță de foi și mătase, apoi se taie la capete. Într-un vas încăpător se pune un strat de foi de porumb, apoi știuleții, se acoperă cu apă și alt...

Citeste continuarea

Rulouri crocante din castraveti pentru iarna

Postat de panacris

Castraveții se spală și se taie la ambele capete. Apoi se taie pe lungime felii subțiri, indicat ar fi să folosiți o mandolină, rindea pentru varză sau cuțitul de curățat legume....

Citeste continuarea

Salata de castraveti cu ceapa in saramura

Postat de panacris

Castraveții mai măricei se spală și se taie rondele subțiri, cu mandolina, cuțitaș sau mai modern la robot. Ceapa se curăță și se feliază julien, folosindu-se aceleași ajutoare ca...

Citeste continuarea

Rosii uscate la soare

Postat de Xandrinne

Am folosit rosii lunguiete, bine coapte, pe care odata spalate, le-am sters si le-am taiat, in functie de marime, in patru sau in doua. Eu le-am uscat timp de aproape trei zile la soare, pe tavi,...

Citeste continuarea

Salata de dovlecel la borcan

Postat de Ksenya

Dovleceii ii spalam si ii taiem in 4 pe lungime, apoi feliute. Adaugam usturoiul zdrobit, sarea, zaharul, piperul si amestecam. Adaugam otetul, patrunjelul si mararul tocat. Amestecam de...

Citeste continuarea

Visine deshidratate

Postat de katty

Spalam visinele, le scurgem bine, le rupem coditele si le scoatem samburii. Le asezam intr-o craticioara si presaram putin zahar peste ele. Le lasam la rece peste noapte, apoi le scurgem bine,...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking