Gogosari in sos de mustar
Postat de panacris
Gogoșarii se spală, se taie în patru și se curăță de semințe și cotor. Într-un vas mai înalt se adaugă, oțetul, sarea, zahărul, uleiul și condimentele, ce se pun...
Citeste continuareaPostat de panacris
Gogoșarii se spală, se taie în patru și se curăță de semințe și cotor. Într-un vas mai înalt se adaugă, oțetul, sarea, zahărul, uleiul și condimentele, ce se pun...
Citeste continuareaPostat de dantes
Se pun la copt ardeii kapia, se curata si se lasa la racit, ceapa se taie julien si se caleste in ulei, apoi se scoate si se lasa la racit. Pastravii se curata si se fierb fara cap si coada...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Pregatim borcanele si capacele sterilizate. Pregatim o oala unde o sa fierbem adjika. Dam gogonele la blender pana obtinem o pasta si adaugam in oala. Dam restul ingredientelor: ceapa,...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Intr-o oala incapatoare, adaugati toate legumele taiate, adaugati zaharul si sarea si lasati 2-3 ore, amestecand de cateva ori. Inainte de a o pune pe flacara, adaugati uleiul, amestecati si,...
Citeste continuareaPostat de katty
Spalam bine legumele. Scoatem cotoarele rosiilor si le taiem in bucati mai mici. Scoatem cotoarele ardeilor kapia si ii taiem in bucati mici. Curatam merele, scoatem cotoarele si le taiem in...
Citeste continuareaPostat de sufletista
Rosiile le spalam,le taiem in 4-6 si le adaugam intr-o oala incapatoare (puteti sa le dati prin masina de rosii); cum nu am avut masina de rosii am folosit blenderul pentru a le pasa. Curatam...
Citeste continuareaPostat de AdrianUdrea
Se spala bine toate legumele impreuna cu verdeata. Rosiile se oparesc in apa clocotita cu putina sare, apoi se scurg si se decojesc. Se taie in cuburi mici, dupa ce li se indeparteaza cotoarele....
Citeste continuareaPostat de panacris
Merele se spală se curăță de eventualele daune, dar atenți, nu și de coajă, apoi se rad pe răzătoarea fină, manula sau electric cum vă este la îndemână. Într-un...
Citeste continuareaPostat de sufletista
Merele le spalam si le curatam de coaja si le dam prin razatoare, le calim cu zahar si scortisora sa avem pentru iarna. Cotoarele si cojile nu le aruncam pentru ca le folosim la jeleu, eu am...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Se spala castravetii si se taie capetele care pot fi amare. Intr-un borcan de 5 litri se pun 2 legaturi de marar pe fund si se pozitioneaza castravetii sa incapa. Deasupra se pune opritor sa...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|