Conserve

Gogosari si ardei umpluti cu varza asortata

Postat de ancutsa

  Se spală gogoşarii şi ardeii galbeni şi se curăţă de cotoare. Varza albă şi varza roşie se taie julienne, morcovul se dă pe răzătoare, apoi se amestecă împreună...

Citeste continuarea

Ardei iuti in otet

Postat de ancutsa

 Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodeniile dupa gust si preferinte, se lasa sa fiarba cam 10...

Citeste continuarea

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. (Va puteti folosi de un robot de bucatarie daca aveti.) Se pune apoi impreuna cu uleiul intr-un tuci mare la foc si se caleste pana cand capata o...

Citeste continuarea

Cubulete cu legume si verdeturi la congelat

Postat de antici_gabytza

Spalam ardeii, gogosarii, morcovii si legaturile de patrunjel. Ardeii si gogosarii ii taiem in 2, le scoatem samanta si ii taiem felii. După care ii tocam marunt sau cubulete. Morcovii ii...

Citeste continuarea

Pasta de ardei copt

Postat de cristinutanicolita

Ardeiul se spală, se coace si se curata de pielita, cotor si seminte.  Se trece ardeiul prin blender.  Se pune uleiul la incins.  Se adaugă pasta de ardei, mustarul,...

Citeste continuarea

Gogosari in otet, la rece

Postat de cristinutanicolita

Gogosarii se spală și se curata de cotoare si seminte.  Se taie in 4 sau mai multe bucati, in functie de cât de mari sunt ardeii.  Se pun intr-un vas incapator, se pun...

Citeste continuarea

Zacusca de ghebe

Postat de vasimur

Se spală ardeii și gogoșarii iar după ce se coc, se pun într-un vas acoperit cu capac și se lasă puțin (acest lucru va face ca pielița să se poată îndepărta mult mai...

Citeste continuarea

Gem de gutui

Postat de diaconta

Am spalat foarte bine gutuile pentru a îndeparta si pufuletul de la suprafata lor. Le-am taiat apoi în 4 si am scos cotorul si partea lemnoasa. Le-am taiat în felii subtiri...

Citeste continuarea

Gem de struguri

Postat de diaconta

Se spala boabele de struguri si se scurg. Urmeaza apoi partea cea mai migaloasa. Se scoate pulpa din fiecare coaja. Cojile se pastreaza. Pulpa se pune într-o cratita, la foc mic. Se...

Citeste continuarea

Zacusca de vinete

Postat de RODIMUR

Se spală ardeii și gogoșarii, se coc, pe toate fețele și după ce sunt luați de pe foc se pun într-un vas acoperit cu capac. După ce se coc toți ardeii și gogoșarii, se curăță...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking