Postat de panacris
Castraveții se curăță de coajă și taie în jumătăți, apoi se îndepărtează semințele și se taie în cubulețe. Într-o cratiță cu fundul dublu se pun...
Citeste continuareaPostat de panacris
Ardeii se spala, se taie in doua se curata de seminte si firisoarele din interior. Atentie va recomand, sa purtati manusi chirurgicale, si nu duceti mana la nas sau la ochi in timpul...
Citeste continuareaPostat de Zamfira
Perioada cea mai bună pentru conservare este primăvara, dar nici recoltarea de toamnă nu este greșită, singura diferență este că, frunzulițele de primăvară sunt mai finuțe,...
Citeste continuareaPostat de Ina
Curatam ceapa de foile uscate, o spalam si o tocam marunt(eu am folosit robotul). Dovlecelul si morcovul se curata si se dau pe razatoare ( doclecelul l-am dat pe razatoarea mare iar morcovul...
Citeste continuareaPostat de Ina
Spalam castravetii in apa rece si indepartam capetele. Intr-o oala mare punem la fiert lichidul pentru conservare ( otetul si apa ) impreuna cu sarea, zaharul , 2-3 linguri cu boabe de mustar,...
Citeste continuareaPostat de Ina
Am spalat capsunile si le-am indepartat coditele. Intr-o oala incapatoare am pus capsunile curatate impreuna cu frunzele de menta. Am stors lamaia peste capsuni si am pus apa rece sa acopere...
Citeste continuareaPostat de panacris
Ceapa se curata si se taie fideluta, va recomand sa folositi robotul de bucatarie sau o razatoare, electrica ar fi recomandabila, dar se poate folosi si cea uzuala. Intr-un vas cu fundul gros...
Citeste continuareaPostat de Ina
Dupa ce spalam bine ridichile, le portionam in sferturi sau felii, in functie de cum vrea fiecare. Punem feliile de ridichi in borcan, iar printre ele punem si cateii de...
Citeste continuareaPostat de UrsanMihaela
Gogosarii ii spalam si curatam de cotoare si seminte. Apoi ii cantarim si in functie de cantitatea ramasa ne masuram ingredientele pentru sos. Taiem gogosarii fasii...
Citeste continuareaPostat de sufletista
Spalam gogosarii, ii curatam de nervuri, cotoare, seminte si le taiem in 4-6 bucati depinde de marimea lor. Intr-o oala incapatoare adaugam otetul, uleiul, sare, zahar si condimentele dupa...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|