Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai multPostat de Bucataras
În aceasta reteta video, vă vom arăta cum să pregătiți un Pesto de Leurdă proaspăt și aromat, perfect pentru a aduce o notă rafinată și sănătoasă în bucătăria ta. Cu...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă: Fierbe ouăle tari și apoi taie-le în jumătăți. Pune gălbenușurile într-un castron...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor: Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați cozonacul în cuburi...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa: Pentru uleiul de morcov, încingeți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella Pentru început, pregătim cartofii, îi tăiem în cuburi potrivite și îi condimentăm cu sare,...
Citeste continuareaAm preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai multPostat de Oana
Amestecati ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului sau cu mana pana obtineti un aluat ferm si nelipicios Inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 min Intre timp taiati dovleceii rondele subtiri, cu tot cu coaja si presarati-i cu sare, apoi lasati-i sa se scurga Taiati ceapa rondele...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Crispy de pui în crustă de nachos - Rețeta delicioasă pentru o gustare rapidă: Mărunțește nachos într-un robot cât să iasă un pesmet mai mare...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Mi-am pregatit ingredientele. Mai intai am pregatit galbenusurile, intr-un castron de inox am pus galbenusurile, zaharul si laptele, am mixat bine, apoi am asezat castronul pe baia de abur si am...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Puneti nautul la inmuiat minim 12 ore.Eu l-am preparat cu o zi inainte Spalati nautul si-l puneti la fiert 60-90 minute ,pana bobul este bine fiert. Intr-o oala pentru...
Citeste continuareaPostat de Stella29
Prepararea aluatului fraged pentru Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca Intr-un bol mare, pune faina, zaharul pudra si praful de sare. Adauga cubuletele de...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Spaghete cu sos de rosii reteta traditionala italiana Gateste pastele: Fierbe spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj pana devin al dente. Scurge-le...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cardamomul este un condiment foarte apreciat, cunoscut pentru aroma sa intensa si distincta. Este folosit in diverse bucatarii din intreaga lume, in special in cele indiene si orientale....
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Condimentele sunt elemente esentiale in orice bucatarie, conferind mancarurilor aroma, culoare si complexitate. Ele pot transforma preparatele obisnuite in capodopere culinare si sunt folosite in...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Catina (Hippophae rhamnoides), cunoscuta si sub denumirea de „ginsengul romanesc” sau „fructul de aur”, este o planta cu numeroase beneficii si proprietati pentru sanatate....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|