Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul. Tocați mărunt ceapa...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci: Spală și taie conopida în bucăți mici. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan: Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
În aceasta reteta video, vă vom arăta cum să pregătiți un Pesto de Leurdă proaspăt și aromat, perfect pentru a aduce o notă rafinată și sănătoasă în bucătăria ta. Cu...
Citeste continuareaAperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de rocsi_1612
Cum se prepara Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata Spalati muschiuletul, il stergeti cu niste servetele. Il taiati in doua, il condimentati cu sare, piper, oregano si boia dulce (sau iute). Masati bine pe ambele parti. Intr-o tigaie incingeti uleiul, puneti muschiuletul taiat. Ii rumeniti bine pe ambele parti. Adaugati rosiile cherry spalate si curatate de...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Shakshouka - cea mai delicioasa reteta pentru micul dejun Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie adanca sau o cratita la foc mediu. Adaugati ceapa si ardeiul gras si gatiti-le...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Cum se prepara Crema catalana - Reteta unui deliciu usor si rapid: Intr-o cratita, incalzeste laptele, coaja de lamaie si batonul de scortisoara la foc mic, pana cand incepe sa fiarba....
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Carnea tăiată cubulețe mici se soteaza în grăsime incinsa pana devine usor rumena .Se adauga ceapa tocata si se continuie până devine ...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor: Preîncălzește cuptorul la 200°C. Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Beneficiile consumului de fructe deshidratate Consumul de fructe deshidratate poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate, deoarece acestea sunt concentrate in nutrienti si antioxidanti....
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cea de-a 4-a ediție a celui mai mare festival dedicat bucătăriilor asiatice, Asian Food Fest , are loc în Parcul Titan din Capitală (zona Calul Titanilor și Scena Mare, intrare dinspre...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea: 1. Gorgonzola este o brânză care este o sursă de vitamine A, B2, B6 și B12....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|