RETETE VIDEO

Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella

Postat de Bucataras

Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella

Iata cum se prepara Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella Pentru început, pregătim cartofii, îi tăiem în cuburi potrivite și îi condimentăm cu sare,...

Citeste continuarea

Ouă vopsite natural - Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște

Postat de Bucataras

Ouă vopsite natural -  Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște

Cum sa pregatesti Ouă vopsite natural -  Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște Pentru a prepara ouăle vopsite, începe prin a fierbe ouăle timp de 15-20 de...

Citeste continuarea

Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa

Postat de Bucataras

Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa

Iata cum se prepara Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa: Prăjiți feliile de pâine într-o tigaie sau pe grătar până când devin ușor crocante și...

Citeste continuarea

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Postat de Bucataras

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Iata cum se prepara Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa: Tăiați carnea rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri, în funcție de preferințe....

Citeste continuarea

Reteta de rulouri cu pesto de leurda

Postat de Bucataras

Reteta de rulouri cu pesto de leurda

Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu pesto de leurda: Într-un castron, sfărâmăm brânza feta, apoi adăugăm ouăle pe rând. Dacă brânza este mai uscată,...

Citeste continuarea
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

RETETA ZILEI

Quiche cu dovlecei

Postat de Oana

Quiche cu dovlecei

Amestecati ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului sau cu mana pana obtineti un aluat ferm si nelipicios Inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 min Intre timp taiati dovleceii rondele subtiri, cu tot cu coaja si presarati-i cu sare, apoi lasati-i sa se scurga Taiati ceapa rondele...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Pasta e ceci - Supa italiana cu paste si naut. Reteta nr.50 din topul The Best Soups in The Wold

Postat de Ksenya

Puneti nautul la inmuiat minim 12 ore.Eu l-am preparat cu o  zi inainte Spalati nautul si-l puneti  la  fiert 60-90 minute ,pana bobul este bine fiert. Intr-o oala pentru...

Citeste continuarea

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

Postat de Stella29

Prepararea aluatului fraged pentru  Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca Intr-un bol mare, pune faina, zaharul pudra si praful de sare. Adauga cubuletele de...

Citeste continuarea

Spaghete cu sos de rosii reteta traditionala italiana

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Spaghete cu sos de rosii reteta traditionala italiana Gateste pastele: Fierbe spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj pana devin al dente. Scurge-le...

Citeste continuarea

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

Postat de Retete_gustoase

Cum se prepara Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta: Intr-un bol mare, bate smantana pentru frisca cu un mixer electric pana cand formeaza varfuri ferme....

Citeste continuarea

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

Postat de Bucataras

Cum se prepară Tarta fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă:   Întinde foaia de aluat fraged și decupează un disc cu ajutorul unei farfurii mari. Din marginea...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Cardamom - introducere, beneficii si utilizari terapeutice

Postat de bucatarasa

Cardamomul este un condiment foarte apreciat, cunoscut pentru aroma sa intensa si distincta. Este folosit in diverse bucatarii din intreaga lume, in special in cele indiene si orientale....

Citeste continuarea

Top 15 condimente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta: Beneficii si utilizari

Postat de Retete_gustoase

Condimentele sunt elemente esentiale in orice bucatarie, conferind mancarurilor aroma, culoare si complexitate. Ele pot transforma preparatele obisnuite in capodopere culinare si sunt folosite in...

Citeste continuarea

Beneficii si proprietati ale catinei - Ginsengul romanesc

Postat de Retete_gustoase

Catina (Hippophae rhamnoides), cunoscuta si sub denumirea de „ginsengul romanesc” sau „fructul de aur”, este o planta cu numeroase beneficii si proprietati pentru sanatate....

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking