Dupa cum am mai spus si la alte retete, imi place sa folosesc combinatia de bicarbonat si praf de copt, am constatat ca preparatele au o textura placuta si pufoasa si usor umeda.
Nu trebuie sa...
Coacem mai intai ardeiul, il curatam si il lasam intr-un vas sa isi lase sucul.
Ideea cu ardeiul copt mi-a venit pe moment, in timp ce ma pregateam sa fac o salata.
Intr-un bol, amestecam ouale...
Pentru clatite, rupem ciocolata in bucatele si o punem intr-un vas, impreuna cu laptele si untul.
Punem vasul pe foc, amestecand continuu in el, pana cand se dilueaza ingredientele solide si se...
Se fierbe osul intr-o cratita cu 2,5 l apa, se indeparteaza spuma si se adauga tija de apio (spalata si taiata in doua), un morcov (curatat de coaja si spalat), o ceapa (curatata de foi si spalata)...
Crestam carnea din loc in loc, o masam cu putin ulei, o condimentam cu cate un praf din condimentele enumerate si o lasam la rece, acoperita cu o folie alimentara, 45-50 de minute, cel putin.
Dupa...
Coji de eclere:
Intr-o craticioara punem la fiert apa cu uleiul, sarea si zaharul.
In momentul in care apa incepe sa fiarba, adaugam toata faina si amestecam cu un tel repede pana cand faina este...