Desert cheesecake Twix
In la 30 Aug 2017
Desert cheesecake Twix
1) Am inceput prin a da biscuitii prin blender. I-am amestecat cu untul topit si am asezat compozitia intr-o tava de 20 cm si am dat la frigider. 2) Crema de branza se mixeaza cu zaharul pudra, se adauga si frisca lichida si se mai bate cu mixerul putin. Se adauga ciocolata topita la bain...
Aluatul de tarta:  Faina se amesteca cu praful de sare, zaharul praf, coaja de lamaie, se adauga untul bucati, se lucreaza cu mainile pana devine de consistenta unui nisip umed. Se adauga galbenusurile, se formeaza o bila de aluat care se inveleste in folie alimentara si se tine la...
Biscuitii se maruntesc cu ajutorul blenderului si se amesteca cu untul topit, pana ajunge la consistenta nisipului ud. Eu adaug untul treptat pentru a ajunge la consistenta dorita .Se tapeteaza o forma rotunda de 20 cm, cu folie alimentara si se adauga biscuiti, se niveleaza cu o lingura si se da...
Biscutii se macina la blender, untul se topeste si se amesteca delicat cu biscutii macinati. Intr-o forma de copt, 20 cm, am folosit eu. Se toarna biscutii, se aplatizeaza cu o lingura si se da la frigider 5 10 minute.  Dupa cele 10 minute, se pun caisele jumatati si se pune deoparte....
Biscuitii se maruntesc cu ajutorul blenderului si se amesteca cu untul topit, pana ajung la consistenta nisipului ud.  Gelatina se pune la inmuiat. Mascarponele se mixeaza cu zaharul, branza, zaharul vanilinat, esenta de vanilie, praful de sare. Se adauga si frisca lichida....
Am pregatit blatul : Oul se mixeaza cu zaharul la viteza mare, pana isi dubleaza volumul, se adauga untul topit, laptele batut. Se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt, sarea, cacaua, cernute. Se toarna intr'o forma de 24 cm si se coace cam 15 minute. Se face...
Nu mi-au iesit atat de frumoase briosele ca ale Cameliei, dar important e ca au disparut repede de pe farfurie. Se amesteca ingredientele uscate, faina, cacaua, praful de copt, zaharul. Untul topit se amesteca cu ingredientele uscate, se adauga esenta de lamaie, eu asa am avut, laptele si...
Desert tort cu capsuni
In la 3 Iun 2017
Desert tort cu capsuni
Mai intai, am pregatit blatul pe care l-am facut cu o zi inainte: Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare, am adaugat zaharul treptat pana a devenit o bezea ferma, am adaugat galbenusurile si uleiul si le-am omogenizat cu o spatula, iar la sfarsit, am cernut cacaua impreuna cu faina si...
Am inceput cu gelatina. Intr-o cratita cu 500 ml apa, se toarna gelatina se amesteca si se lasa 15 minute, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa cele 15 minute se pune pe foc mic pana se topeste si este foarte clara, se ia jos (dureaza 2-3 minute). Iaurtul se mixeaza cateva secunde cu...
Am facut blatul pentru inceput. Albusurile le-am mixat cu un praf de sare si zeama de lamaie, apoi am adaugat treptat zaharul, pana obtinem o bezea ferma. Se adauga si galbenusurile, le omogenizam, adaugam faina cernuta impreuna cu cacaua. Se da la cuptor, pentru 30 de minute, dupa care se lasa...
Aluatul : Intr-un bol, punem untul tinut la temperatura camerei ca sa fie moale, zaharul pudra, praful de sare si se mixeaza pana devine o spuma. Apoi se adauga pe rand, cele 3 oua si coaja rasa de portocala. Se amesteca bine, iar la urma, se adauga faina cernuta. Am turnat intr-o tava de 26...
Desert tort Diplomat
In la 21 Mai 2017
Desert tort Diplomat
Blatul: Am inceput prin a pregati blatul de pandispan, am mixat albusurile spuma cu un praf de sare, pana am avut o bezea ferma, am adaugat galbenusurile si am mai mixat 10 secunde. Se adauga esenta de vanilie, faina cernuta. Se omogenizeaza cu o paleta si se toarna intr-o forma de 24 cm...
Biscuitii i-am maruntit cu ajutorul blenderului, am adaugat untul topit, se amesteca si se pun intr-o tava tapetata cu folie alimentara, tava de 20 cm am folosit eu. Se baga la frigider pana facem crema. Gelatina se pune la inmuiat. Mascarponele l-am mixat cu branza de vaci, zaharul,...
Mai intai, topim untul intr-o cratita, impreuna cu zaharul si esenta de vanilie, la foc mic; cand s-a topit, se da deoparte si se lasa la racit. Cand e rece, se adauga ouale pe rand, se omogenizeaza bine dupa fiecare, se adauga cacaua amestecata cu faina, sarea si praful de copt. Se coace intr-o...
Am inceput prin a pregati blatul. Topim untul intr-o cratita, impreuna cu zaharul si esenta de vanilie, la foc mic; cand s-a topit, se da deoparte si se lasa la racit. Cand e rece, se adauga ouale pe rand, se omogenizeaza bine dupa fiecare, se adauga cacaua amestecata cu faina, sarea si praful...
Desert cheesecake cu oreo
In la 25 Apr 2017
Desert cheesecake cu oreo
Am inceput prin a maruntii biscutii la blender.  Am adaugat untul topit si se amesteca bine, se toarna intr-o tava de 20 cm, tapetata cu hartie de copt, se aplatizeaza cu o lingura si se da la frigider . Pentru crema: Frisca impreuna cu crema de branza se mixeaza, se adauga...
Desert tort Raffaello
In la 9 Apr 2017
Desert tort Raffaello
Eu am inceput prin pregatirea blatului cu o seara inainte, de regula asa fac ca sa se raceasca bine, la temperatura camerei. Albusurile se bat spuma bine cu un praf de sare, apoi treptat se incorporeaza zaharul. Se adauga galbenusurile amestecate cu esenta de vanilie sau zaharul...
Desert prajitura cu visine
In la 28 Mar 2017
Desert prajitura cu visine
Modul de pregatire este relativ scurt, mai mult dureaza coacerea. Faina se amesteca cu zaharul, praful de copt, sarea.  Ouale le-am batut ca la omleta, am adaugat esenta de vanilie, uleiul. Se adauga in mijlocul fainii, se omogenizeaza bine, apoi se adauga si iaurtul grecesc. ...
Cheesecake cu capsuni
In la 22 Ian 2017
Cheesecake cu capsuni
Biscuitii se maruntesc cu ajutorul blenderului si se amesteca cu untul topit, pana ajunge la consistenta nisipului ud. Eu adaug untul treptat pentru a ajunge la consistenta dorita .Se tapeteaza o forma rotunda de 20 cm, cu folie alimentara si se adauga biscuiti, se niveleaza cu o lingura si se da...
Cornulete cu untura si gem
In la 21 Ian 2017
Cornulete cu untura si gem
Untura, care a stat a temperatura camerei, se amesteca cu smantana. Faina se amesteca cu praful de copt si praful de sare. Se adauga coaja de lamaie si smantana amestecata cu untura. Se omogenizeaza pana iese un aluat nelipicios, se adauga si esenta de vanilie. Se intinde o foaie...
Chec din albusuri
In la 15 Ian 2017
Chec din albusuri
Albusurile se bat spuma cu praful de sare, apoi se adauga treptat zaharul pana se obtine o bezea tare; mai ales ca nu avem praf de copt in reteta, aerul din albusuri va face aluatul de chec sa creasca frumos, deci trebuie batute foarte bine spuma de albusuri. Se adauga faina in 3 transe, apoi...
Tort Valurile Dunarii
In la 13 Ian 2017
Tort Valurile Dunarii
1. Am inceput prin a incinge cuptorul la 180 de grade C. 2.Se tapeteaza o forma de tort de 20 cm sau chiar 2, daca aveti daca nu faceti pe rand, cum am facut eu.. deci se tapeteaza cu hartie de copt. 3. Untul se spumeaza cu zaharul, dar eu zic ca ar fi bine sa folositi zahar pudra ca eu am...
Prajitura cu mere
In la 4 Ian 2017
Prajitura cu mere
Merele se spala bine apoi se dau pe razatoarea mare, se adauga cele 5 linguri de zahar, zaharul vanilinat si scortisoara. Se lasa deoparte. Pe o planseta, se pune faina, zaharul,untura, bicarbonatul stins cu otet, oul, praful de sare si se framanta un aluat care se imparte in doua bucati...
Prajitura Toska
In la 2 Ian 2017
Prajitura Toska
Am inceput prin a incinge cuptorul la 180 de grade C. Ungem o tava cu unt si tapetam cu faina. Albusurile le-am batut spuma cu praful de sare, apoi am adaugat si zaharul treptat. Apoi cu spatula, am adaugat si restul ingredientelor, faina, macul, praful de copt, cocosul. Am copt blatul...
Diplomat
In la 2 Ian 2017
Diplomat
Crema: Intr-un bol, am mixat galbenusurile cu zaharul, apoi am adaugat faina; se amesteca si apoi se adauga laptele si esenta. Se pune pe foc si se amesteca incet la foc mic, pana se ingroasa ca o budinca. Gelatina am pus-o la hidratat 10 minute. Se toarna gelatina peste crema inca calda,...
Prajitura KISS
In la 1 Ian 2017
Prajitura KISS
1. Am inceput prin a face aluatul pentru foi: Galbenusurile se freaca cu zaharul si cu uleiul ca la maioneza, apoi se pune faina amestecata cu cacaua si praful de copt. Se formeaza o bila de aluat, care se cantareste si se taie in 2, incat sa ne iasa 2 foi egale care se coc pe dosul tavii...
Salam de biscuiţi, reţetă adaptata Biscuitii i-am maruntit,apoi am pus laptele pe foc, iar cand e fierbinte se adauga cacaoa amestecata cu zahar, se amesteca, apoi se adauga untul bucati. Se lasa pe foc cateva minute apoi se opreste si se adauga esenta de rom. Se formeaza bile din aluat...
Cozonac cu nuca si cacao
In la 24 Dec 2016
Cozonac cu nuca si cacao
Cantitatile sunt pentru un cozonac,pentru 2 se dubleaza cantitatile .. Incepem prin a face aluatul de cozonac: am pus laptele la incalzit,am adaugat cele 3 linguri de zahar si apoi drojdia bucati. Am lasat la fermentat 15 minute. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,ca la maioneza.Intr-un bol...
Crema : Am inceput prin a face crema de budinca ca sa aiba timp sa se raceasca. Se pune laptele pe foc si cand e foarte fierbinte se pune budinca amestecata cu zaharul si cateva linguri de lapte (ca orice budinca). Se lasa la racit complet si cand e rece, se incorporeaza in untul lasat la...
Am inceput prin a amesteca ingredientele uscate, faina, cacaua, zaharul, zaharul vanilinat, praful de copt, sarea, apoi ingredientele lichide: Ouale, laptele si untul topit vin amestecate bine cu o furculita intr-un bol, apoi se toarna peste ingredientele uscate amestecate si se amesteca cu o...
Afisate 1 - 30 din 117 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking