Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Cum se prepară Burrito cu bacon - Rețeta unui mic dejun rapid și savuros: Așază feliile de bacon într-o tavă tapetata cu hârtie de copt și pune-l la...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Preâncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii. Așezăm...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de briose sarate cu sunca si cascaval: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți tăvile de briose, tapetându-le cu...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Prăjiți pâinea: Încălziți 1-2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați feliile de pâine și prăjiți-le până devin aurii și crocante pe...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata: Incălzește cuptorul la 170 de grade Celsius. Într-un castron mare, amestecă...
Citeste continuareaAperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de rocsi_1612
Cum se prepara Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata Spalati muschiuletul, il stergeti cu niste servetele. Il taiati in doua, il condimentati cu sare, piper, oregano si boia dulce (sau iute). Masati bine pe ambele parti. Intr-o tigaie incingeti uleiul, puneti muschiuletul taiat. Ii rumeniti bine pe ambele parti. Adaugati rosiile cherry spalate si curatate de...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Cum se prepara Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens: Prepara cafeaua si lasa la racit. Pregateste formele pentru desert. Mixeaza spuma smantana...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Shakshouka - cea mai delicioasa reteta pentru micul dejun Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie adanca sau o cratita la foc mediu. Adaugati ceapa si ardeiul gras si gatiti-le...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Cum se prepara Crema catalana - Reteta unui deliciu usor si rapid: Intr-o cratita, incalzeste laptele, coaja de lamaie si batonul de scortisoara la foc mic, pana cand incepe sa fiarba....
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Cum se prepara Gulyásleves -Supa gulas ungureasca reteta nr. 16 din Top Best Soups in the World: Carnea tăiată cubulețe mici se soteaza în grăsime incinsa...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Din seria ingredientelor minune pe care le ofera natura, scortisoara este preferata multora. Scortisoara este o condiment aromat si versatil, derivat din coaja arborelui de scortisoara....
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Beneficiile consumului de fructe deshidratate Consumul de fructe deshidratate poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate, deoarece acestea sunt concentrate in nutrienti si antioxidanti....
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cea de-a 4-a ediție a celui mai mare festival dedicat bucătăriilor asiatice, Asian Food Fest , are loc în Parcul Titan din Capitală (zona Calul Titanilor și Scena Mare, intrare dinspre...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|